Livrăm zilnic în Ploiești și de 2 ori pe SĂPTĂMÂNĂ în tot județul Prahova!
Pentru a evita toxinfecțiile alimentare sau ingerarea de substanţe chimice periculoase, toate legumele şi fructele se spală, chiar dacă urmează să li se îndepărteze coaja.
Înainte de a te apuca de treaba spală-te bine pe mâini, clătește fructele și legumele înainte să le speli și folosește o perie sau un burete în procesul de curățare.
Este recomandat să folosești apă simplă atunci când cureți fructele și legumele, însă dacă dorești să îndepărtezi în mod sigur toate bacteriile poți folosi una din următoarele soluții:
✅️ bicarbonat de sodiu cu lămâie sau oțet - adaugă 1-2 lingurițe de oțet sau de suc de lămâie, 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu la o cană de apă, pune soluția într-un pulverizator și stropește fructele și legumele,după câteva minute clătește-le bine cu apă.
✅️ apă cu bicarbonat - amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu câteva lingurițe de apă, freacă ușor fructele și legumele cu acestă soluție și după clătește-le bine cu apă
✅️ apă cu oțet - amestecă un litru de apă cu un sfert de litru oțet, adaugă fructele și legumele pe care vrei să le speli în soluția rezultată și lasă-le aproximativ 10 minute, după ce le-ai scos, clătește-le din abundență în apă curată.
Dacă ştim cât de benefice şi delicioase sunt nucile ce ziceți de o rețetă bună de te lingi pe degete 🤤
🤎Negresă cu nuci 🤎
08.11.2023
Sfecla roșie este cunoscută și utilizată de secole cu scopul de a trata o serie de afecțiuni, dar este și unul dintre cele mai nutritive alimente datorită complexului de vitamine și minerale pe care îl conține.
21.09.2023